ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Πνίγηκε ηλικιωμένη στο Καβούρι

zklimadiris
Μια 83χρονη γυναίκα από την περιοχή του Πύργου, άφησε την τελευταία της πνοή από πνιγμό, χθες το μεσημέρι στην παραθαλάσσια περιοχή της Αλκυώνας, που είχε μεταβεί για μπάνιο μαζί με συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη, Αγγελική Καρακίτσου, χθες το μεσημέρι είχε μεταβεί μαζί με την κόρη της στο σπίτι που διαθέτουν στην παραθαλάσσια περιοχή της Αλκυώνας Κατακόλου. Το μεσημέρι κατέβηκαν για μπάνιο στην παραλία, όπως συνήθιζαν να κάνουν σχεδόν καθημερινά.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη της χρειάσθηκε να πάει για λίγο στο σπίτι τους και άφησε την μητέρα της να συνεχίσει το μπάνιο της στο σημείο. Η στιγμή αυτή όμως για την 83χρονη ήταν και αυτή που της στοίχισε τη ζωή, αφού για άγνωστο λόγο, η ηλικιωμένη γυναίκα πνίγηκε στα νερά της θάλασσας, χωρίς κάποιος να μπορεί να την βοηθήσει.
Όπως αναφέρουν πηγές, λίγη ώρα αργότερα η κόρη της άτυχης γυναίκας, επέστρεψε στην παραλία ωστόσο, το μόνο που βρήκε στην αμμουδιά ήταν οι παντόφλες της μητέρας της και η ίδια δεν φαινόταν πουθενά.
Από εκείνη την ώρα, η κόρη της ηλικιωμένης ανησύχησε για την απουσία της μητέρας της και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Κατακόλου. Για την 83χρονη Αγγελική Καρακίτσου όμως ήταν ήδη αργά, αφού, λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Καβουρίου, λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία, εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τραγικές, αφού η κόρη της 83χρονης δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στη μητέρα της. Με τη βοήθεια των ανδρών του Λιμενικού που βρέθηκαν στο σημείο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Η Αγγελική Καρακίτσου ήταν αρκετά γνωστή στην κοινωνία του Πύργου. Μόλις έγινε γνωστό το άκουσμα του θανάτου της 83χρονης κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική στιγμή. Το περιστατικό αυτό, είναι το δεύτερο που συμβαίνει μέσα σε διάστημα λίγων ωρών αφού προχθές, ένας 43χρονος αλλοδαπός, πνίγηκε στην παραθαλάσσια περιοχή του Βαρθολομιού.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫