ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονου με «γουρούνα» στους Γαργαλιάνους

zklimadiris
Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 19χρονος συνοδηγός τετράτροχης μηχανής στον επαρχιακό δρόμοΓαργαλιάνοι – Τσίκουζα – Γρηγοράκη, στο ύψος της περιοχής «Τσίκουζα».

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης η τετράτροχη μηχανή την οποία οδηγούσε 36χρονος οδηγός από τους Γαργαλιάνους, για άγνωστο λόγο εξετράπη από την πορεία της και αφού χτύπησε σε παρακείμενο ρείθρο του δρόμου, ο 19χρονος συνοδηγός εκσφενδονίστηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων, που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με τραύματα στο κεφάλι και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας υποστεί, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και τις κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, μικρό κάταγμα στο κεφάλι καθώς και επισκληρίδιο αιμάτωμα, το οποίο αντιμετωπιζεται με συντηρητική αγωγή χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫