ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά Στέλιο Καζαντζίδη στα Μακρίσια Ηλείας!

zklimadiris
Σε Πανελλήνια πρώτη στη γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη στις 10 Αυγούστου

Πρόκειται σίγουρα για το γεγονός του φετινού καλοκαιριού, την μεγαλύτερη συναυλίαμε Πανελλήνιο βεβαίως  αντίκτυπο αλλά και παγκόσμιο αφού θα μεταδοθεί ζωντανά από τη «Φωνή της Ελλάδας»  σ’ όλο τον κόσμο.


 Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά   που θα πραγματοποιηθεί στο Ξωκλήσι της Ξενιτιάς στον Αϊ Γιάννη στα Μακρίσια στις 10 Αυγούστου, στα πλαίσια της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού «Όταν γιορτάζουν οι Θεοί».

Ένα σπουδαίο αφιέρωμα στο μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή στο Στέλιο Καζαντζίδηπου λάτρεψε η ομογένεια.

 Τα τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι ερμηνεύει για πρώτη φορά ο πολυαγαπημένος και ταλαντούχος Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα στον Αι- Γιάννη θα γίνει και ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας και θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια ο δίσκος του από το live της βραδιάς.

 Ένα μεγάλο στοίχημα για τον Γιάννη Πλούταρχο που ωστόσο επειδή είναι λαϊκός τραγουδιστής με πολύ ιδιαίτερο μέταλλο φωνής, τολμά να πειραματίζεται και όλες τους οι δουλειές και οι συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, τον κρατούν στην κορυφή. 

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος στα 25 χρόνια της γιορτής, κάνει τα Μακρίσια επίκεντρο του Ελληνισμού, για μια φορά ακόμη. Τα Μακρίσια που έφτασαν στο ανώτερο σκαλί της επιτυχίας το Ηρώδειο με μια μεγάλη συναυλία «Έλληνες του κόσμου» που λάμπρυνε με την παρουσία του ο Μίκης Θεοδωράκης.

Μια μεγάλη μοναδική βραδιά στα  Μακρίσια της Ολυμπίας με πολλές εκπλήξεις.

Λεπτομέρειες για όλο το πρόγραμμα θα υπάρξουν σύντομα, αλλά ως τότε κρατήστε το γεγονός και την ημερομηνία. Δευτέρα 10 Αυγούστου- Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά Στέλιο Καζαντζίδη στο μαγευτικό ξωκλήσι του Άι- Γιάννη, μια νύχτα με φεγγάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫