ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Τραγωδία με θύμα 24χρονο σε τροχαίο στο Αγρίνιο

zklimadiris
Τραγική κατάληξη είχε για νεαρό επιβαίνοντα το τροχαίο που σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης του δήμου Αγρινίου.


Ο 24χρονος που επέβαινε μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα, στο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, εξέπνευσε το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διακομίστηκε μετά το δυστύχημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η πρώτη εικόνα ήταν ότι οι επιβαίνοντες δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, ο 24χρονος , με καταγωγή από τα Οχθια υπέστη εσωτερική αιμορραγία μετά το ατύχημα, που οδήγησε τελικά στον θάνατό του.

 
Βαριά είναι τελικά και οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο ίδιο όχημα, αδερφές μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρουν πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο.


Ο νεαρός που εξέπνευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν κάτοικος Αγρινίου, όπως και οι δύο κοπέλες που φέρουν σοβαρά τραύματα. Ελαφρύτερα είναι ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.



Η παρέα των τεσσάρων νεαρών ήταν καθ’ οδόν για μπάνιο, όταν συνέβη η τραγωδία. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμενη παρέα πήγαινε στη Λευκάδα μαζί με άλλα δυο ζευγάρια, που επεβαιναν σε όχημα που προπορεύονταν.

 
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν κατατεθεί, το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ένα τριτο όχημα βγήκε απο τα χωράφια και από αριστερά από το ρεύμα που κινούνταν το όχημα με την τετραμελή παρέα, προσέκρουσε πάνω του, με αποτελεσμα ο 27χρονος οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να βγει στο αντίθετο ρεύμα για να ακολουθήσει η μοιράια σύγκρουση. Οι μαρτυρίες αυτές ελέγχονται απο την Τροχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫