ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νεφώσεις από το μεσημέρι του Σαββάτου

zklimadiris
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 5 Μαΐου. Τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις όπου σε κάποιες περιοχές θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν  λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 
Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο 
Καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ηπειρωτικά κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫