ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κινητήρα 1,0 lt με ισχύ 180 PS ετοιμάζει η Ford

zklimadiris
Οι άνθρωποι της Ford έχουν… ξετρελαθεί με το νέο τους κινητήρα 1.0 EcoBoost (στη φωτογραφία ο διευθύνων σύμβουλος Άλαν Μουλάλι φιλάει το μοτέρ)! Η απόδοση του συγκεκριμένου συνόλου έχει ήδη φθάσει στους 125 PS, όμως οι μηχανικοί της εταιρίας στοχεύουν πιο ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα εργαστήρια της Ford υπάρχει ήδη ένα πρωτότυπο του τρικύλινδρου κινητήρα το οποίο έχει μέγιστη ισχύ μεγαλύτερη κατά 55 PS (δηλαδή αποδίδει συνολικά 180 PS)! Στόχος των μηχανικών της Ford είναι να παρουσιάσουν το συντομότερο δυνατό την έκδοση παραγωγής του συγκεκριμένου μοτέρ, το οποίο θα έχει μία από τις καλύτερες αναλογίες ισχύος/χωρητικότητας στον κόσμο (σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής).

Χαρακτηριστικό του πόσο πολύ πιστεύουν τα στελέχη της Ford στον 1.0 EcoBoost είναι το γεγονός ότι ο κινητήρας αυτός θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1,6 lt σε όλα τους τα μοντέλα σε όλο τον κόσμο! Μάλιστα, ο μάνατζερ της Ford Γκούναρ Χέρμαν δήλωσε το εξής: «Γνωρίζουμε ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε αντιδράσεις από κάποιους πελάτες μας που δεν θα θέλουν να κατέβουν από τα 1,6 lt στο 1,0 lt. Αλλά οι αντιδράσεις θα καμφθούν όταν οδηγήσουν το νέο κινητήρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫