ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μυστήριο με ατύχημα στη γέφυρα του Αλφείου

zklimadiris
 Τύχη βουνό είχαν οι τρεις νεαροί που επέβαιναν στο Ι.Χ, το οποίο, χθες τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, προσέκρουσε με ταχύτητα στα κιγκλιδώματα της γέφυρας Αλφειού και συνέχισε την πορεία του. Στο σημείο, δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, με αποτέλεσμα, διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τα κάγκελα της γέφυρας «κομμένα» να ενημερώνουν Αστυνομία και Πυροσβεστική, φοβούμενοι ότι κάποιο αυτοκίνητο έχει πέσει στο ποτάμι.
   Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του Τ.Τ Πύργου και άνδρες της Πυροσβεστικής που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή, πάνω και κάτω από τη γέφυρα, για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγούσε σε ασφαλή συμπεράσματα για την πτώση ή μη οχήματος. Κομμάτι από το αυτοκίνητο, έδωσε στους Αστυνομικούς τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τη  μάρκα του αυτοκινήτου, αλλά τα σημάδια από τα λάστιχα στην άσφαλτο και στο πεζοδρόμιο της γέφυρας, τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο, δεν έχει πέσει κάτω από τη γέφυρα. Άλλωστε, και οι Πυροσβέστες, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι υπάρχει πτώση οχήματος. Αντίστοιχη ήταν και η εκτίμηση άνδρα της ΕΜΑΚ που διερχόμενος - με προορισμό τη Σκιλλουντία, προκειμένου, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό 52χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου (αναλυτικό ρεπορτάζ σε διπλανή στήλη) -  σταμάτησε και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πτώσης.
Αυτόπτης μάρτυρας

   Αυτό, επιβεβαιώθηκε και από μαρτυρία πολίτη, που, ενώ βρισκόταν στην εργασία του είδε το όχημα - μετά τη στιγμή της σύγκρουσης - να διέρχεται από μπροστά του, ουσιαστικά «στραπατσαρισμένο». Η περιγραφή του οχήματος ταίριαζε με τα κομμάτια που είχαν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί, ο οποίοι, λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος.

   Ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και οι δυο επιβαίνοντες φίλοι του, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν συνειδητοποιήσει ότι «ζουν από θαύμα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

   Στο σημείο πάντως, μέχρι αργά το μεσημέρι, σταμάτησαν εκατοντάδες διερχόμενα οχήματα για να δουν τι συμβαίνει, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι δεν έχει τραυματιστεί κανείς, αναφωνώντας μάλιστα ότι «…είχαν Άγιο».

Νάνσυ Σπυροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫