ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

771 δενδρύλλια... με θέα τη θάλασσα είχε φυτέψει 59χρονος στο Αρκούδι!

zklimadiris
Παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας αποδείχθηκε ο 59χρονος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Αρκούδι Ηλείας, για καλλιέργεια ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τις δυο φυτείες και συνέλαβαν τον 59χρόνο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για κατοχή εκρηκτικών υλών. Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Ασφαλείας της Αμαλιάδας, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό «χτύπημα» στο κύκλωμα των ναρκωτικών στην Ηλεία. 
   Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας Γιώργος Αλεξόπουλος, χθες το μεσημέρι, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της Αστυνομικής επιχείρησης, με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Στεφανόπουλο, να εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους Αστυνομικούς, για το ζήλο και την προσπάθεια που καταβάλλουν στον αγώνα για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.
Κοντά στην παραλία
   Μετά από κατάλληλη και συστηματική αστυνομική έρευνα, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, οι Αστυνομικοί του Τ.Α Αμαλιάδας, εντόπισαν, σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αρκούδι, περιμετρικά της οικίας του 59χρονου, δύο φυτείες κάνναβης, οι οποίες περιείχαν συνολικά 771 δενδρύλλιακαι καλυπτόταν από δασική βλάστηση.
Στο σπίτι…και στην αυλή
   Άμεσα πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:
-Τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 64 γραμμάριων
-Σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 391 γραμμαρίων
   Επίσης, αποδείχθηκε ότι ο δράστης πραγματοποιούσε και παράνομο ψάρεμα, αφού στην οικία του βρέθηκαν:
-Αυτοσχέδιος Εκρηκτικός Μηχανισμός αποτελούμενος από ποσότητα πυρίτιδας συσκευασμένη με μονωτική ταινία, επικολλημένη σε πέτρα
-Βραδύκαυστο φυτίλι μήκους (11) μέτρων και
-Πυρίτιδα βάρους (140) γραμμαρίων περίπου
Και…στη γειτονιά
   Σε έρευνες που ακολούθησαν στην αυλή της οικίας του δράστη και σε κοντινή απόσταση περιμετρικά του σπιτιού του, σε διάφορα σημεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
-Τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 397 γραμμαρίων
-Τέλος, βρέθηκαν και 178 γραμμάρια κάνναβης τα οποία είχε αποκρύψει σε πλαστικό δοχείο μέσα στο έδαφος.
   Για την καλλιέργεια των φυτών, ο δράστης είχε συνδέσει ένα πλήρες, αυτοσχέδιο δίκτυο ποτίσματος, με εξωτερική βρύση της οικίας του, ενώ μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δασική έκταση, κοντά στο σπίτι του, καλλιεργούσε 64 φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες.
Παλιός γνώριμος, με «βιογραφικό»
   Από την έλεγχο των στοιχείων του δράστη, προέκυψε ότι, εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αυθαιρέτων. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο κ. Αλεξόπουλος, ο 59χρονος έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές και στο παρελθόν, τουλάχιστον δυο φορές, για καλλιέργεια ναρκωτικών. Παρόλα αυτά, συνέχισε τη δράση του, αλλά αυτή τη φορά δεν πρόλαβε να προωθήσει τα ναρκωτικά στην αγορά, αφού συνελήφθη. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά της Αστυνομίας, η σύλληψη και η προσαγωγή στις αρμόδιες Αρχές.
   Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί την προσεχή Τετάρτη 29 Απριλίου στον κ. Ανακριτή Αμαλιάδας.

   Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, ενώ όλα τα φυτά εκριζώθηκαν και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Νάνσυ Σπυροπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫