ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ναρκωτικά, χρήματα και εκρηκτικοί μηχανισμοί στη Γαστούνη

zklimadiris

Συνελήφθη 60χρονος με 3850 ευρώ, χασίς και βόμβες σπίτι του

Δεν ήταν μια απλή υπόθεση ναρκωτικών αυτή που έφερε στο φως με επιτυχία η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου χθες στη Γαστούνη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι 60χρονου όχι μόνο ναρκωτικές ουσίες, αλλά ακόμα δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς και μεγάλο χρηματικό ποσό τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν πως ο 60χρονος διακινεί ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης. Οι άνδρες της Δίωξης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι του δράστη, με τη συνδρομή του εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου. Στην αυλή και δίπλα στο σπίτι, μέσα σε μια ομπρέλα θαλάσσης, βρέθηκαν τρεις νάιλον σακούλες τροφίμων που περιείχαν ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους, 110, 100 και 55 γραμμαρίων. Σε μια άλλη νάιλον σακούλα βρήκαν δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με άγνωστη εκρηκτική ύλη, οι οποίες ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία και βραδύκαυστο φυτίλι. 
Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες στο σπίτι, όπου μέσα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου βρήκαν το χρηματικό ποσό των 3850 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών. Ο δράστης μετά τη σύλληψή του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫