ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ | Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του Υπεραστικού Κτελ !!

zklimadiris

Πολύ σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο συνέβη στον κόμβο της Οβρυάς στη Πάτρα πριν λίγη ώρα. Το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, με 30 επιβάτες, έπεσε από την Ν.Ε.Ο. σε πλαϊνό παράδρομο και στη συνέχεια ανετράπη.

Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Το λεωφορείο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά την ανατροπή του σύρθηκε για πολλά μέτρα (πάνω από 200) στο πρανές και αυτό απεδείχθη τελικά σωτήριο.Στους 22 έχουν ανέλθει οι τραυματίες που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, μετά την ανατροπή του υπεραστικού λεωφορείου με 30 επιβάτες, στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρχική διακομιδή των τεσσάρων τραυματισμένων επιβατών στο νοσοκομείο, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, άλλοι 18 επιβάτες, στους οποίους προηγουμένως είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες στο τόπο του ατυχήματος, από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, εκτός από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών, αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα ελαστικά του οχήματος, ή σε μηχανικά του μέρη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως σοβαρό ενδεχόμενο, να έσκασε κάποιο από τα μπροστινά λάστιχα του λεωφορείου, με αποτέλεσμα το όχημα βγει εκτός δρόμου και μέσω του πρανές να σύρθηκε μέχρι τον παράδρομο της περιμετρικής, στο ύψος της Οβρυάς...

πηγη:takalyteraedw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫