ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σαββατοκύριακο με έντονη κακοκαιρία

zklimadiris
Αλλάζει ο καιρός σταδιακά από σήμερα Παρασκευή με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ. Το Σάββατο καταιγίδες περιμένουμε στο Ιόνιο, οι οποίες θα πρέπει να επηρεάζουν κατά περιόδους τα πιο δυτικά κυρίως παράκτια τμήματα του νομού. Από το βράδυ του Σαββάτου τα φαινόμενα θα πρέπει να επεκταθούν.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία πολύ νερό διαφαίνεται το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα, φαινόμενα ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα.
Θα δούμε και τα νεότερα στοιχεία κατά την διάρκεια της Παρασκευής και αν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
Την Παρασκευή 03/10 περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα δώσουν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα πιο δυτικά παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 23 με 24οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ
 
Το Σάββατο 04/10 περιμένουμε τοπικές βροχές, πιθανόν καταιγίδες στα πιο δυτικά παράκτια τμήματα της Ηλείας. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα ενταθούν και θα γενικευτούν. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Κυριακή και την Δευτέρα 05-06/10 περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫