ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Νεκρός 75χρονος αγρότης στο Βούναργο!

zklimadiris
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι, ένας 76χρονος αγρότης από την περιοχή του Βουνάργου, όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε, τη στιγμή που βρισκόταν στο κτήμα του.

Ο άτυχος, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ένας βιοπαλαιστής από τα παιδικά του χρόνια, κατά κύριο επάγγελμα αγρότης, είχε μεταβεί χθες το πρωί, στο χωράφι του, όπου εκτελούσε εργασίες δακοκτονίας.
Μαζί με έναν ακόμα εργάτη, που τον βοηθούσε, ο 76χρονος είχε αναλάβει να ολοκληρώσει τις αγροτικές του δουλειές ξεκινώντας από νωρίς τη διαδικασία του ραντίσματος.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί, το τραγικό ατύχημα που θα συνέβαινε λίγο πριν ο ηλικιωμένος, τελειώσει την εργασία του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 76χρονος Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, στην προσπάθειά του να στρίψει το τρακτέρ κατεβαίνοντας από κάποιο ψηλότερο σημείο, αυτό «σκάλωσε» σε ύψωμα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τον εγκλωβίσει στο κάθισμα.

Ο εργάτης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν κοντά και αντιλήφθηκε το ατύχημα, περιέγραψε στo patrisnews.com, αρκετά σοκαρισμένος πως έγινε το κακό αναφέροντας πως προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο ηλικιωμένο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κάλεσε σε βοήθεια περίοικους οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και προσπαθούσαν να ανασηκώσουν το τρακτέρ που είχε σφηνώσει σε μια ελιά, για σώσουν τον άτυχο αγρότη.
Για τον απεγκλωβισμό του 76χρονου, επενέβη, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, συνάδελφός του αγρότης, ο οποίος με το δικό του τρακτέρ και χρησιμοποιώντας το υδραυλικό σύστημα του μηχανήματός του, κατάφερε να ανασηκώσει το τεσσάρων τόνων όχημα.
Ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, που έφτασε με ένα όχημα και τέσσερις άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫