ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

'Αγρια καταδιώξη στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας!

zklimadiris
Συνεχίζεται αμείωτο το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για των εντοπισμό της σπείρας που διέπραξε ένοπλη ληστεία το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δώριο Μεσσηνίας.

Λίγο πριν από τις 13:30 δύο άνδρες φορώντας περούκες εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και άρπαξαν περίπου 20.000 ευρώ ακινητοποιώντας υπαλλήλους και πελάτες. Στη συνέχεια έσυραν ως την πόρτα τον ταμία και τον διευθυντή και ύστερα επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT Panda, όπου τους περίμεναν δύο άτομα-συνεργοί τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στις τάξεις της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και αμέσως οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηλείας και Μεσσηνίας έστησαν μπλόκα κατά μήκος της Ε.Ο. Πύργου Κυπαρισσίας (Αλλαγή, Θολό, Ανεμοχώρι, κ.ά.), ενώ την επιχείρηση εντοπισμού συνέδραμε και ελικόπτερο.

Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές εντοπίστηκε καμένο σε αγροτική περιοχή, περίπου ένα χλμ έξω από το Δώριο.

Είναι η τέταρτη φορά που σημειώνεται ληστεία στο υποκατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ληστεία έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την πρόσφατη ληστεία στην Κλειτορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫