ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δραπέτης και κλέφτης... ετών 15!

zklimadiris
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ανήλικος Ρομά ηλικίας 15 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δύο ακόμα συνεργοί του συλληφθέντος, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία 38χρονου ημεδαπού στο Κατσικάρι Πύργου, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο και τράπηκαν σε φυγή.
Για την εξιχνίαση της κλοπής και την ανεύρεση των δραστών διενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 15χρονου μετά από λίγες ώρες και τη σύλληψλη του.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τρεις δράστες το τελευταίο τρίμηνο περίπου είχαν διαπράξει άλλες δεκατρείς διαρρήξεις οικιών στην Ηλεία και συγκεκριμένα:
Επτά στην πόλη του Πύργου, δύο στο Κατσικάρι Πύργου και από μία στο Λαμπέτι, στην Κατσαρού, στον Άγιο Ιωάννη και στο Πράσινο.
Οι δράστες διερρήγνυαν τις οικίες αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα, ενώ το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 29.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, ο 15χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ ήταν έγκλειστος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, από όπου είχε αποδράσει τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫