ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πύργος: Θα επαναληφθεί η δημοπρασία για τις καντίνες!

zklimadiris
(Νεότερη ενημέρωση) Tην ερχόμενη Δευτέρα θα επαναληφθεί η δημοπρασία και για τις 13 καντίνες στον δήμο Πύργου λόγω τυπικού κωλύματος που υπήρξε στη δημοπρασία που διεξήχθη προ ημερών. Το γεγονός αυτό προκάλεσε -όπως ήταν φυσικό- τη δυσφορία των επαγγελματιών, οι οποίοι βλέπουν την καθυστέρηση στην εγκατάστασή τους να παρατείνεται.
Τώρα υφίσταται κι ένα θέμα που αφορά τη δημοπρασία για τις ομπρέλες και είναι πιθανό να πάρει άλλος τις καντίνες κι άλλος τις ομπρέλες.
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το «χτύπημα» της καντίνας στις πλάκες Κατακόλου, το οποίο έφτασε στο αστρονομικό για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 25.000 ευρώ!

----------------------------
Στους δώδεκα χώρους του αιγιαλού και της παραλίας που έχει επιλέξει ο δήμος του Πύργου θα τοποθετηθούν οι ξαπλώστρες και οι καντίνες, μια διαδικασία που αν και με καθυστέρηση ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή δημοπρασία που έγινε στο Πολύκεντρο και πλέον αναμένεται οι καντίνες και οι ξαπλώστρες να λειτουργήσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Χθες η δημοπρασία κράτησε αρκετές ώρες αφού ξεκίνησε από τις 9 το πρωί, ενώ για τους δώδεκα χώρους που έχει προτείνει ο δήμος του Πύργου για την τοποθέτηση των ξαπλωστρών υπήρξαν ικανοποιητικές προσφορές με τους ιδιώτες να «κλειδώνουν» τις προσφορές τους κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Να σημειωθεί πως την περασμένη Δευτέρα το πρωί έγινε και ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία για την παραχώρηση των χώρων αιγιαλού και παραλίας όπου θα τοποθετούνταν οι καντίνες και χθες με ξεχωριστή δημοπρασία έγινε η παραχώρηση των ίδιων χώρων στους οποίους θα τοποθετηθούν οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου.

Μάλιστα, χθες, συνεδρίασε και η οικονομική επιτροπή του δήμου Πύργου, με σκοπό να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα η διαδικασία που θα επιτρέψει στους ιδιώτες που κατέθεσαν τις προσφορές τους να λειτουργήσουν τις καντίνες στα σημεία που έχει ορίσει ο δήμος του Πύργου. Να σημειωθεί πως και στις δύο δημοπρασίες, οι πλειοδότες ήσαν οι ίδιοι ιδιώτες που και στο παρελθόν έχουν λειτουργήσει καντίνα στα συγκεκριμένα σημεία της παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫