ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Στο ψυχιατρείο ο 38χρονος που έβγαλε τα μάτια της μητέρας του - Έχασε οριστικά την όρασή της η 71χρονη

zklimadiris

Από βαριάς μορφής ψυχική ασθένεια πάσχει ο 38χρονος άνδρας που έβγαλε με τα χέρια του τα μάτια της μάνας του χθες Τετάρτη.
Η γυναίκα στα 71 της χρόνια έχασε το φως της και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.
Ο γιος της νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική, ενώ τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Εισαγγελέας και ανακριτής μετέβησαν οι ίδιοι στο ασθενοφόρο, τον εξέτασαν και άσκησαν ποινική δίωξη.
Ο 38χρονος θα απoλογηθεί μεθαύριο. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 38χρονος επιτέθηκε στη μάνα του ενώ κοιμόταν, της έβγαλε τα μάτια και τα πέταξε κάτω από το κρεβάτι. Από τις φωνές της άτυχης γυναίκας σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι.
Ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει από το μπαλκόνι, όμως δεν τα κατάφερε καθώς ενώ έπεσε τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και τη μέση.
Ο 38χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ήταν φιλήσυχος άνθρωπος. Ομως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του
------------------------------
Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πάτρας από τη φρικτή ενέργεια του 38χρονου που αφαίρεσε από τη μητέρα του τα μάτια της και στη συνέχεια πήδησε από το μπαλκόνι για να αποφύγει τη σύλληψη. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 71χρονη μητέρα του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη σήμερα (3-7-2013) το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα ο δράστης, ενώ ήταν με την 71χρονη μητέρα του, στην οικία τους στην Πάτρα, της προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη (εξόρυξη οφθαλμών), ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών, για να αποφύγει τη σύλληψη, πήδησε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.
Ο δράστης διακομίσθηκε αρχικά στο ίδιο Νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, για εξέταση.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

--------------------
Σοκ στην Αγυιά. 38χρονος που πάσχει από ψυχικό νόσημα, επιτέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της  στην 73χρονη μητέρα του και της έβγαλε τα μάτια!
Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι τους και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα χωρίς λόγο και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τα μάτια της γυναίκας στο πάτωμα και τα έβαλαν σε ένα ποτήρι για να τα παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.
Ο 38χρονος συνέχισε να βρίσκεται σε κατάσταση αμοκ αφήνοντας πίσω του του, μέσα στο σπίτι, την μητέρα του να σφαδάζει από τους πόνους.
Κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί, (με τη συνδρομή αρκετών αστυνομικών)  ενώ η μητέρα του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫