ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τρίτη 10 Απριλίου 2012

H νέα Porsche Cayenne GTC των 420PS!

zklimadiris
Τη νέα Porsche Cayenne GTC παρουσίασαν οι Γερμανοί στο Πεκίνο.  Η δεύτερη γενιά του μοντέλου που θα τοποθετηθεί στην γκάμα ανάμεσα από την S και την Turbo, διαθέτει τον V8 κινητήρα των 4,8lt απόδοσης 420 ίππων. Τη μετάδοση της ισχύος αναλαμβάνει το οκτατάχυτο κιβώτιο Tiptronic S με ενσωματωμένη λειτουργία auto start/stop. Οι επιδόσεις είναι απλά ενός supercar με την επιτάχυνση 0-10km/h να ολοκληρώνεται σε σε 5,7 δευτερόλεπτα, φτάνοντας τα 160 km/h σε 13,3 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 261 km/h, ενώ η κατανάλωση καυσίμου (NEDC) δεν υπερβαίνει τα 10,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.  

Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση, διαθέτει το σύστημα PASM (Porsche Active Suspension Management) και χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 24 χλστ. σε σχέση με το Cayenne S. Έτσι, το νέο Cayenne GTS είναι ακόμα πιο κοντά στο δρόμο και κινείται με τη χαρακτηριστική σιγουριά και ευελιξία ενός σπορ αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, υπερισχύει η σπορ κομψότητα, αφού το GTS διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις με στοιχεία Alcantara στο βασικό του εξοπλισμό. Τα μπροστινά σπορ καθίσματα με οκτώ επιλογές ρύθμισης επίσης περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του νέου Cayenne GTS.

H Cayenne GTS θα είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις  τον Ιούλιο του 2012. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫