ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πιτ Μπουλ δέχτηκε σφαίρα για να σώσει τον ιδιοκτήτη του!

zklimadirisΑυτό θα πει σκύλος φύλακας. Ο Κίλο, ένα γλυκύτατο 12χρονο πιτ μπουλ, όρμησε στον διαρρήκτη και δέχτηκε αυτό τη σφαίρα του κακοποιού, σώζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», ο κακοποιός είχε μεταμφιεστεί σε υπάλληλο εταιρείας κούριερ και έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι του άτυχου ιδιοκτήτη, Justin Becker, το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν όμως έβγαλε όπλο, ο Becker έσπρωξε τον κακοποιό στο έδαφος και ο Κίλο όρμησε στον «υπάλληλο». Ο δράστης δε δίστασε να πυροβολήσει τον σκύλο στο κεφάλι και η σφαίρα πέρασε από το κεφάλι και βγήκε από το λαιμό του. Αμέσως ο 32χρονος ιδιοκτήτης επιτέθηκε στον διαρρήκτη, τον ακινητοποίησε και η αστυνομία τον συνέλαβε. 

Κι όμως ο Κίλο τα κατάφερε! Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρική κλινική, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και επέζησε. Ο κτηνίατρος, δρ Γκρεγκ Panarello κάνει λόγο για θαύμα, μιας και η πιθανότητα να επιζήσει κάποιο ζώο από τέτοιο τραύμα είναι μία στο εκατομμύριο. 

Το προσωπικό μάλιστα του νοσοκομείου ήταν τόσο εντυπωσιασμένο από την πράξη του Κίλο, που έγραψαν πάνω στον επίδεσμό του με κεφαλαία το γράμμα «S», δηλαδή Superhero (Υπερήρωας).

Ο ιδιοκτήτης, Justin Becker

Ο σκύλος - υπερήρωας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫