ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Νέα γενιά προφυλακτικών από υδρογέλη τα κάνει αόρατα!

zklimadiris
Το προφυλακτικό αυτό είναι αποτέλεσμα μελετών που έγιναν από το ιδρυμα του μεγιστάνα της πληροφορικής Μπιλ Γκέιτς και της συζύγου του χρηματοδοτεί πολλά μεγάλα ερευνητικά προγράμματα. 
Ένα από τα προγράμματα είναι και εκείνο της ανάπτυξης νέας γενιάς προφυλακτικών τα οποία θα προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών. 
Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Wollongong εξασφάλισε μια από τις επιχορηγήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος και ξεκίνησε την προσπάθεια ανάπτυξης ενός νέου τύπου προφυλακτικών.
Οι ερευνητές του Wollongong προσπαθούν να επιφέρουν τροποποιήσεις σε κάποιο υλικό υδρογέλης ώστε εκτός από αντοχή και ευκαμψία να διαθέτουν και άλλες σημαντικές για την ερωτική πράξη ιδιότητες. Στόχος των ερευνητών είναι να δημιουργήσουν ένα προφυλακτικό που δημιουργεί στον χρήση την ίδια αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ σαν να μην το φορούσε ενώ επιπλέον θα περιέχει λιπαντικές ουσίες ακόμη και μικρές δόσεις βιάγκρα ή άλλων σχετικών ουσιών. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τους προσεχείς μήνες θα παρουσιάσουν το πρωτότυπο του νέου προφυλακτικού που αναπτύσσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫