ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Κινδυνεύουν να διακοπούν τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών

zklimadiris
Στα όρια τους έχουν φτάσει οι οδηγοί ταξί που πραγματοποιούν τα μαθητικά δρομολόγια στα χωριά της Δ.Ε. Φιγαλείας, καθώς όπως καταγγέλλουν παραμένουν απλήρωτοι για το προηγούμενο τρίμηνο με αποτέλεσμα να μην μπορούν πια να συνεχίσουν να εκτελούν τα δρομολόγια, βάζοντας τα χρήματα από την τσέπη τους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετραλώνων Χαράλαμπο Αποστολόπουλο, από τη Δευτέρα κιόλας υπάρχει ορατός κίνδυνος τα δρομολόγια να σταματήσουν, αν δεν καταβληθούν οι οφειλές στους οδηγούς ταξί, και θέτει όλους τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους, προειδοποιώντας ακόμα και για καταλήψεις στις σχολικές μονάδες.  
Οι οδηγοί ταξί επισημαίνουν πως το ΚΤΕΛ Ηλείας έχει την αποκλειστική ευθύνη της καταβολής των χρημάτων, ενώ καταγγέλλουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δεχτεί εμπαιγμό. «Μας λένε να πάμε να πληρωθούμε και στους λογαριασμούς μας δεν έχει μπει ούτε ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά οδηγός από την περιοχή.
Για το θέμα είναι ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας Ν.Φάμελος που έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας τόσο τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας, όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας. Μάλιστα αύριο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του με σκοπό να λάβει όλες τις εγγυήσεις για μην υπάρξει διακοπή των δρομολογίων καλώντας παράλληλα και τους οδηγούς να δώσουν μια πίστωση χρόνου μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, για να μην βρεθούν εκτεθειμένοι γονείς και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫