ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Βαθύς πόνος για τον 16χρονο…

zklimadiris
Ράγισαν και οι πέτρες χθες το πρωί στη Γαστούνη, στην κηδεία του 16χρονου μαθητή Σπύρου Κεχαγιά, που «έφυγε» από τη ζωή, ξαφνικά και άδικα, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στηΜονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου, όπου είχε εισαχθεί με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας. 
   Η σημαία στο σχολείο του, το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, χθες το πρωί κυμάτιζε μεσίστια και στο προαύλιο επικρατούσε νεκρική σιγή. Πρόσωπα θλιμμένα και μάτια κλαμένα, για τον ξαφνικό χαμό του μαθητή, συμμαθητή και φίλου τους, ενώ το γιατί παραμένει ακόμα αναπάντητο. Οι συμμαθητές του, δε μπήκαν για μάθημα…πήγαν στη Γαστούνη, για να αποχαιρετίσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Εκεί βρέθηκαν και πολλοί καθηγητές του, στελέχη της εκπαίδευσης και κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή.
Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου και η πλατεία της Γαστούνης πλημμύρισαν από κόσμο… Συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στο νεαρό παλικάρι και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του 16χρονου Σπύρου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο γιος, ο αδελφός, ο εγγονός τους φεύγει τόσο ξαφνικά και άδικα και δεν θα τον ξαναδούν…Και μπορεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Ινστιτούτο «Παστέρ» να αποσαφηνίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αλλά τα γιατί…τόσο ξαφνικά, γρήγορα και άδικα, θα παραμείνουν αναπάντητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫