ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πόρνες πολυτελείας στην Πάτρα

zklimadiris
Δεν είναι μόνο η υπαίθρια πορνεία σε δρόμους της Πάτρας, ούτε οι αλλοδαπές και ημεδαπές γυναίκες οι οποίες προσφέρουν τον έρωτα έναντι λίγων χρημάτων, ακόμα και με... 20 ευρώ όπως σε πάμπολλες περιπτώσεις έχει γίνει γνωστό ότι συμβαίνει! Εδώ και μερικούς μήνες, έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια του και στην αχαϊκή πρωτεύουσα ένα κύκλωμα με πόρνες πολυτελείας, που φαίνεται μάλιστα να συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από «επώνυμους» Πατρινούς που «το... φυσάνε» το χρήμα!Πρόκειται για κύκλωμα που δεν δημιουργήθηκε στην Πάτρα. Έχει έδρα την Αθήνα, ωστόσο τα... κορίτσια του ταξιδεύουν ως εδώ στο πλαίσιο... περιοδειών που πραγματοποιούν διαρκώς σε μεγαλουπόλεις της χώρας. Και έχει εντάξει στους κόλπους του δεκάδες γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούνται με εναλλαγές ακριβώς για να μην δίνεται στόχος. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέγεται μεταξύ όσων γνωρίζουν καλά την υπόθεση, ότι η πόλη της Πάτρας αποτελεί «κομβικό σημείο» για το κύκλωμα των γυναικών, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης - ανταπόκρισης από πελάτες που αναζητούν τον αγοραίο έρωτα πολυτελείας. Για το λόγο αυτό, οι επισκέψεις είναι ιδιαίτερα πυκνές.Πράγματι, τον τελευταίο καιρό τέτοιες γυναίκες κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους σε γνωστά και πολυσύχναστα στέκια της πόλης, αναζητώντας τους ενδιαφερόμενους. Εμφανίζονται πάντα ανά δύο που δήθεν πραγματοποιούν βραδινή έξοδο. Συνήθως αυτοσυστήνονται ως... αντιπρόσωποι εταιριών που διανυκτερεύουν στην Πάτρα.
Το προφίλ των γυναικών και η ταρίφα!Πρόκειται για Ελληνίδες, ηλικίας όχι πάνω από 25 ετών. Όλες τους είναι καλλίγραμμες, ψηλές και όμορφες («Η μία καλύτερη από την άλλη», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από όσους πραγματοποίησαν ερωτική συνάντηση μαζί τους) και με πάντα εντυπωσιακή (ακριβή) ενδυμασία. Έτσι, μπαίνοντας σε οποιονδήποτε χώρο κάνουν αμέσως αισθητή την παρουσία τους και είναι πιο εύκολη η δουλειά τους, δηλαδή να «ψαρέψουν» υποψήφιους πελάτες που διαθέτουν «χοντρό» πορτοφόλι! Διαθέτουν δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο κι έτσι ο πελάτης δεν χρειάζεται καν να πληρώσει για το χώρο αφού είναι εξασφαλισμένος από αυτές. Και η ταρίφα της συνεύρεσης κυμαίνεται από 200 έως και 500 ευρώ, ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου! Αν δηλαδή θέλει να περάσει το βράδυ του μόνο με τη μία κοπέλα ή και με τις δύο. Και αν πρόσθετα επιθυμεί να γίνει θεατής λεσβιακών παιχνιδιών...
Επιχειρηματίες κι επιστήμονες στη λίστα! Ήδη στο πελατολόγιό τους, οι χλιδάτες ιερόδουλες έχουν καταγράψει δεκάδες ονόματα επιφανών Πατρινών από το χώρο των επιχειρήσεων και της επιστήμης κι όχι μόνο. Ορισμένοι από τους οποίους έχουν ανοίξει και δίαυλο επικοινωνίας με τα «κορίτσια, κανονίζοντας ερωτικά ραντεβού για τους ίδιους ή ακόμα και για φίλους τους, πολύ πριν αυτές ξαναεπισκεφθούν την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫