ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Σερβιτορα στην Καρδιτσα εκτός από τον καφέ, τους κερνούσε και.......

zklimadiris

 Συνελήφθησαν από αστυνομικούς, δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 47 ετών, προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος καταστήματος «καφέ - μπαρ», σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σε βάρος μιας 32χρονης αλλοδαπής από την Ουκρανία, σερβιτόρας του καταστήματος.

Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τους δύο άντρες να συνευρεθεί με την 32χρονη σερβιτόρα. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αφού παρέλαβαν από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, οδήγησαν την αλλοδαπή εξωτερικά του καταστήματος στο όχημα του «αστυνομικού-πελάτη».

Σε κατάλληλο χρόνο επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το χρηματικό ποσό των 1.140 ευρώ, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer), ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου καθώς και χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫