ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Πέντε εναντίον ενός για να του κλέψουν 70 ευρώ

zklimadiris

Ο φόβος και ο τρόμος περαστικών ήταν τρεις νεαροί που συνελήφθησαν για την ληστεία ενός 31χρονου τον οποίο ξυλοκόπησαν στην Πλαζ για να του πάρουν 70 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά του έγγραφα

Ο τρόπος δράσης των νεαρών παραπέμπει σε οργανωμένες ποινικές ομάδες και η ΕΛΑΣ ερευνά παλαιότερες υποθέσεις με κίνητρο τη ληστεία, που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα και παρέμεναν ανεξιχνίαστες.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί, 22 ετών, και ένας 20χρονος συνεργός τους, μαζί με δύο 21χρονους που αναζητούνται, επιβαίνοντας σε δίκυκλα πλησίασαν τον 31χρονο και άρχισαν να τον κτυπούν στη μέση του δρόμου, στην περιοχή της Πλαζ. Ο άνδρας σαστισμένος, κατάφερε να συγκρατήσει ορισμένες από τις πινακίδες των δικύκλων των νεαρών και τελικά η Αστυνομία μετά από έρευνα κατάφερε να συλλάβει τους τρεις από τους πέντε δράστες και συνεχίζει να αναζητά δύο 21χρονους για τη ληστεία.

ΣΦΑΙΡΕΣ

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 22 ετών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν 49 σφαίρες των 9 χιλιοστών, ένα σουγιά και ένα μαχαίρι, μήκους 33 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και μία μοτοσικλέτα.
Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται μιας και τα ευρήματα παραπέμπουν σε αντίστοιχες ομάδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα.

ΟΠΛΟ

Στην παρούσα φάση οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν εάν ο νεαρός που κατηγορείται για την οπλοκατοχή έχει κρυμμένο σε κάποιο άλλο σημείο και όπλο, μιας και οι σφαίρες που είχε στη διάθεσή του ήταν αρκετές. Ωστόσο από τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν έχει επιβεβαιωθεί και η κατοχή. Πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα των νεαρών είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στους δρόμους της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫