ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Νεκρός 13χρονος που έκανε παρκούρ στη Θεσσαλονίκη

zklimadiris
Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 13χρονο παιδί που έπαιζε με συνομήλικους φίλους του, έπεσε σε φωταγωγό 6ώροφης πολυκατοικίας και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν, ωστόσο το άτυχο παιδί ανασύρθηκε νεκρό.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να έσπασε τζαμαρία στο σημείο όπου έπαιζαν τα παιδιά, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να χάσει τη ισορροπία του και να πέσει στον φωταγωγό. Στην πολυκατοικία που βρίσκεται, Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας έφτασε και ιατροδικαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 13χρονοςε έκαν αυτοσχέδιο παρκούρ μαζί με τους φίλους του.
Οι ίδιες πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες ωστόσο, αναφέρουν ότι λίγη ώρα πριν από το τραγικό συμβάν, η παρέα των τεσσάρων νεαρών εθεάθη στην ταράτσα της οικοδομής με αριθμό 48 επί της Μητροπόλεως ενώ η πτώση συνέβη στον αριθμό 52 της ίδιας οδού και στη συμβολή με Αγίας Σοφίας 5. Η πτώση προκλήθηκε καθώς η τζαμαρία που κάλυπτε το φωταγωγό έσπασε από το βάρος και έπεσε στο κενό.
Ο 13χρονος κατοικούσε στην περιοχή και ήταν μαθητής β' Γυμνασίου. 

Το παρκούρ είναι γνωστό και ως Τέχνη της Φυγής είναι μια γαλλικής καταγωγής μη-ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη που έχει ως στόχο την ταχύτατη και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες. 

Είναι ουσιαστικά η υπερπήδηση εμποδίων, φυσικών και τεχνητών, όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα, από βράχοι, ποτάμια, ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια, κάγκελα και ταράτσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫