ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Λήστεψαν 92χρονο για 3 ευρώ...

zklimadiris
Για το ποσό των 3 ευρώ, που είχε στην κατοχή του, δέχθηκε επίθεση προχθές το βράδυ, ένας 92χρονος από τον Πύργο, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας από τρία νεαρά άτομα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, σύμφωνα με πηγές, δέχθηκε επίθεση από τα νεαρά άτομα, τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν οι δράστες, τον πλησίασαν και του ζήτησαν χρήματα.
Μόλις ο 92χρονος αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα, οι τρεις δράστες τον έσπρωξαν και τον πέταξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ενώ ο ένας από αυτούς, του άρπαξε μέσα από την τσέπη του το ποσό των μόλις 3 ευρώ που είχε.

Περίοικοι που αντελήφθησαν το περιστατικό κάλεσα άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο άνδρα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πηγές, φαίρεται πως οι τρεις δράστες, ήταν ΡΟΜΑ, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως επιτέθηκαν σε έναν ανήμπορο ηλικιωμένο για να του κλέψουν μόλις το ποσό των 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫