ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ακόμα μία αλλαγή στο Facebook!

zklimadiris
Ακόμα μία αλλαγή ετοίμασε για τους χρήστες του το Facebook! Αυτή τη φορά, η αλλαγή στο Facebook φαίνεται πως εντυπωσίασε τους χρήστες καθώς το γενικό σύνθημα είναι «λέμε τέλος στα spam»!
Πιο συγκεκριμένα, σταδιακά όλο και λιγότερες αυτόματες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στο News Feed σου, οι οποίες θα σε ενημερώνουν για το τι ακούει κάποιος φίλος σου στο Spotify, ή σε ποιο επίπεδο του Candy Crush νίκησε ο ένας τον άλλον ή ότι ανέβηκε κάποια φιλτραρισμένη selfie στο Instagram!
Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει ανακοινώσει ότι θα μειώσει αυτές τις εκνευριστικές αναρτήσεις δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στις δράσεις των φίλους σου που εσύ θα επιλέξεις! Έτσι, για παράδειγμα θα βλέπεις πολύ λιγότερες αναρτήσεις για το Spotify, όταν κάποιος φίλος σου ακούει ένα τραγούδι, αλλά είναι πιο πιθανό να παρατηρήσεις αναρτήσεις όταν ο φίλος σου επιλέξει να μοιραστεί μία λίστα που μόλις δημιούργησε!
Επιπλέον, πλέον θα υπάρχει η επιλογή να μοιραστείς όλες αυτές τις ενέργειες που βγαίνουν στο newsfeed μέχρι σήμερα, απευθείας στο Messenger chats των φίλων που θα επιλέξεις εσύ!
Εμείς, έχουμε να πούμε πως επιτέλους ανακοινώθηκε και μία αλλαγή που είναι ευχάριστη και δεν θα ταράξει την καθημερινή χρήση του facebook, το οποίο ήδη χάνει χρήστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫