ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Αγροικία στη Μανωλάδα είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής

zklimadiris
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός,  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης σε απόμερη αγροτική περιοχή, στη Μανωλάδα,  λειτουργούσε σε  αγροικία, οίκο ανοχής, στον οποίο, έναντι χρηματικής αμοιβής προωθούσε τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31, 25 και 24 ετών, στην πορνεία.
Για τη σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβηκε στην αγροικία, δίνοντας στον 48χρονο ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ,  προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 24χρονη.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον δράστη, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του.
Οι τρεις αλλοδαπές γυναίκες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫