ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η ερωτική συνεύρεση ήταν… παγίδα ληστείας!

zklimadiris
Μοιραία αποδείχθηκε η ερωτική συνεύρεση ενός 41χρονου κτηνοτρόφου από την ορεινή Ηλεία με μια 35χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία στην Ανδραβίδα αφού, όπως αποδείχθηκε… του την είχαν στημένη!
Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τον 41χρονο άνδρα, που είχε επισκεφθεί την περιοχή για να πουλήσει τα αρνιά του, τον πλησίασε μια γυναίκα 35 ετών από την Βουλγαρία ή οποία του πρότεινε ερωτική συνεύρεση έναντι του χρηματικού ποσού των 15 ευρώ.
Ο 41χρονος αφού έδωσε τα χρήματα ακολούθησε την 35χρονη γυναίκα που τον οδήγησε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα πίσω από το παλιό εργοστάσιο «Αστερίς». Στο «φινάλε» ωστόσο της ερωτικής πράξης στο κατάλυμα εισέβαλε ένας 28χρονος Βούλγαρος, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει από τον 41χρονο την… είσπραξη από τα αρνιά του που ήταν περίπου 600 ευρώ.
Ο άνδρας και η γυναίκα από τη Βουλγαρία αφού πήραν τα χρήματα, το έσκασαν ενώ ο 41χρονος κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας.
Μετά από έρευνες οι Αστυνομικοί κατάφερε να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ζευγάρι από τη Βουλγαρία το οποίο θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ληστείας και της μαστροπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫