ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Φόρτωσε» τη μάνα του στο πορτμπαγκάζ ελλείψει ασθενοφόρου

zklimadiris
Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να μεταφέρει την 88χρονη μητέρα του που έχει υποστεί εγκεφαλικό και αναγκάστηκε να την πάει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του, μέσα στο πορτμπαγκάζ. 

Το φοβερό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Δρούγας, η γερόντισσα μητέρα του πήρε εξιτήριο, αλλά για να επιστρέψει στο σπίτι της υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο διαθέσιμο (του Νοσοκομείου, τα άλλα είναι του ΕΚΑΒ και δεν κάνουν τέτοιου είδους διακομιδές) για όλο το νομό, το οποίο έπρεπε να κάνει νωρίτερα 4 διακομιδές. Ετσι ο κ. Δρούγας άνοιξε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και μετέφερε τη μητέρα του μέσα σε μια κουβέρτα. Μάλιστα, του αντιπρότειναν να πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο και να πληρώσει 80 ευρώ.
Αγανακτισμένος ο κ. Δρούγας σημείωσε: «Είναι μια γυναίκα 88 χρονών που έκανε 8 παιδιά και τώρα τη μεταφέρουμε στο πορτμπαγκάζ. Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Δίνω τα συγχαρητήριά μου στον Μεσσήνιο πρωθυπουργό για τον υπουργό Υγείας που έχει. Και μην πει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, Καλαματιανοί είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫