ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΧΑΜΗΛΟ ΒΟΜΒΑ' ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

zklimadiris

Υπερκακοκαιρία που θα συνοδεύεται από αλλεπάλληλες υπερκακοκαιρίες, θα χτυπήσει την χώρα μας για τις επόμενες 4 ημέρες. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει την Ελλάδα τόσο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όσο και την Καθαρά Δευτέρα αλλά και την Τρίτη. Ο καιρός δεν φαίνεται ωστόσο να καλυτερεύει μετά την Τρίτη, καθώς από Τετάρτη έρχονται νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες !!

Πιο αναλυτικά :

Τα περισσότερα φαινόμενα θα τα δεχτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, το Ιόνιο πέλαγος, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα την Κυριακή θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά στα ανωτέρο τμήματα.

Την Καθαρά Δευτέρα, όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν κακοκαιρία με πολλές βροχές και καταιγίδες στην Θεσσαλία, την Στερεα Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Στην Θεσσαλία τα φαινόμενα θα είναι λιγότερο ισχυρά, ενώ πολύ έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες. Στην Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θράκη, θα επικρατούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές κατά διαστήματα βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Στο Ιόνιο πέλαγος θα επικρατεί καλός καιρός.

Τέλος την Τρίτη 4 Μαρτίου, ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη σχεδόν την Ελλάδα πρόσκαιρα, πλην του βορειοανατολικού Αιγαίου, της Θράκης, των Δωδεκανήσων και του Ιονίου πελαγους, όπου μετά το μεσημέρι θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται ο καιρός να χαλάει εκ' νέου στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, με βροχές και νέες καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫