ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Χάθηκε» στην ομίχλη η Ξάνθη - Προειδοποίηση και για όσους θα κινούνται στην Εγνατία Οδό

zklimadiris

Πιο έντονο ήταν το φαινόμενο στη δυτική και στην ανατολική είσοδο της πόλης, με την ορατότητα να περιορίζεται δραματικά στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Λάγος και στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας - Ποια τμήματα της Εγνατίας θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα από σήμερα το βράδυ

Ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης σκέπασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης τους δρόμους της πόλης της Ξάνθης, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να…. χαμηλώσουν ταχύτητα και με τους περαστικούς να μένουν αποσβολωμένοι από το ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα.  

Λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα πυκνά στρώματα ομίχλης έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της Ξάνθης, με το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας αλλά και τον Ι.Ν. της Του Θεού Σοφίας να τυλίγονται στην κυριολεξία από εκατοντάδες  υδροσταγονίδια προερχόμενα από τη συμπύκνωση των υδρατμών της ατμόσφαιρας, που συνθέτουν την ομίχλη. 

Πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει στην ατμόσφαιρα, αν και όχι τόσο συνηθισμένο για την περιοχή, ειδικά σε τόση μεγάλη έκταση. Όπως αναφέρει το thrakitoday, η ομίχλη δεν άργησε να επεκταθεί σε ολόκληρη την πόλη, ενώ ακόμη πιο έντονο ήταν το φαινόμενο τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική είσοδο της πόλης, με την ορατότητα να περιορίζεται δραματικά τόσο επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Λάγος όσο και επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας. 

Στα πεδινά, πέπλο ομίχλης εμφανίστηκε και το πρωί της ίδιας ημέρας, χωρίς ωστόσο αυτό να φτάνει στην πόλη της Ξάνθης τότε, ενώ και το απόγευμα έκανε την εμφάνισή της η ομίχλη στους ίδιους οικισμούς.

Πολλοί ήταν αυτοί που κινούμενοι στους δρόμους της πόλης κοντοστάθηκαν να αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές ή τα κινητά το ιδιαίτερο σκηνικό που είχε δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα της περιοχής.  

Ανακοίνωση - προειδοποίηση για τους οδηγούς της Εγνατίας Οδού

Ανακοίνωση που εξέδωσε η “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” αναφέρει ότι, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ., αναμένονται σήμερα τη νύχτα 8.01.2014 και τις πρωινές ώρες αύριο 9.01.2014, τοπικές ομίχλες στα τμήματα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Α29 στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, με συνέπεια την εξαιρετικά περιορισμένη ορατότητα. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο και να μειώνουν κατάλληλα και όπου απαιτείται από τις καιρικές συνθήκες την ταχύτητα των οχημάτων τους.

Όσοι οδηγοί χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, στο τηλ. 1077.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫