ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πύργος: Ξανά σε λειτουργία το Δημόσιο ΚΤΕΟ

zklimadiris
Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι το Δημόσιο ΚΤΕΟ Π.Ε. Ηλείας, έπειτα από την έκδοση του σχετικού Πιστοποιητικού Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το οποίο, το ΚΤΕΟ συμβαδίζει πλέον με την ισχύουσα νομοθεσία και τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου.
Μπορεί η συγκεκριμένη πιστοποίηση να σχετίζεται μόνο με την εξυπηρέτηση των επιβατικών και ελαφρών οχημάτων, σύντομα όμως θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εξυπηρέτηση των βαρέων οχημάτων.
Πριν από τέσσερις μήνες έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από το Υπουργείο Μεταφορών στα δημόσια Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων για την υποχρεωτική πιστοποίησή τους κατά ISO, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο έως ότου αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας.
Το δημόσιο ΚΤΕΟ Π.Ε. Ηλείας, παρέμεινε κλειστό για τέσσερις περίπου μήνες εξαιτίας της ελλειμματικής λειτουργίας του και σήμερα ανήκει στη δεκάδα των δημόσιων ΚΤΕΟ της Ελλάδας που έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, ενώ είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Στοχεύοντας λοιπόν στην επαναλειτουργία αλλά και στην απεξάρτηση των σοβαρών ελλείψεων, ο εκσυγχρονισμός ήταν απαραίτητος. Ουσιαστικά η εφαρμογή του προτύπου ΙSO 9001:2008 σημαίνει αλλαγή στις λειτουργικές διαδικασίες αλλά και την εισαγωγή νέων διαδικασιών ελέγχου.
Σημαντικά στοιχεία για την ορθή εφαρμογή του ήταν ο σύγχρονος εξοπλισμός, η απόκτηση μηχανημάτων, η εφαρμογή μηχανογράφησης στις αυτόματες γραμμές ελέγχου και η κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού.

Μειωμένες τιμές!
Τα δημόσια ΚΤΕΟ της χώρας έχουν προβεί σε ορισμένες εκπτώσεις, προσφέροντας στους δικαιούχους την δυνατότητα της μειωμένης τιμής. Πιο συγκεκριμένα η σημαντική πλέον μείωση της τιμής στο 25% προσφέρεται με την απλή ένδειξη της κάρτας ανεργίας, ενώ η έκπτωση του 15% αφορά οχήματα του δημοσίου όπως ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.
Επίσης, δικαιούχοι είναι τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που έχουν στην κατοχή τους πάνω από δέκα οχήματα, προσφέροντας 10% έκπτωση σε κάθε όχημα και 20% σε κάθε όχημα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που ξεπερνούν σε αριθμό τα πενήντα. Τέλος, ειδικές τιμές γίνονται σε εκπαιδευτικά οχήματα και ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫