ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Aιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών με έναν σοβαρά τραυματία στο Μεσολόγγι! - Χαροπαλεύει ο 23χρονος

zklimadiris

Νεότερη ενημέρωση 22:45 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 23χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς το χτύπημα στο κεφάλι είναι αρκετά σοβαρό και αυτήν την ώρα ο νεαρός χειρουργείται.
-----------------------
Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.
Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια του Μεσολογγίου.

Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφερουν πως οι οπαδοί του ΠΑΟ ήταν περίπου 150 άτομα, αρκετά από αυτά από άλλες περιοχές.
Περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου.
Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων, καδρονιών κλπ, μεταξύ των οπαδών και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν πολύ σοβαρά τραυματία που δέχθηκε στο κεφάλι πετρα.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο τραυματίας είναι νεαρός απο την Άρτα και ήδη έχει μεταφερθει διασωληνωμένος στο Πανεπιστήμιο του Ρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫