ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: 52χρονος υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σέρσεγκα!

zklimadiris
Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση κινητοποίηση των γιατρών του Κέντρου Υγείας Σιμόπουλου για έναν 52χρονο από το Κακοτάρι που υπέστη αλλεργικό σοκ από το τσίμπημα σέρσεγκα!
Ο 52χρονος περπατούσε αμέριμνος στο δρόμο του χωριού του το πρωί του Σαββάτου, όταν ξαφνικά δέχτηκε το τσίμπημα ενός σέρσεγκα στο τριχωτό της κεφαλής. Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκε το τσίμπημα, άρχισε να μην αισθάνεται καλά και παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας.
Οι δικοί του, όταν είδαν την κατάσταση του 52χρονου, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, που ήταν και το κοντινότερο σημείο όπου θα μπορούσαν να βρουν γιατρό, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να σωθεί ο άνθρωπός τους.
Εκείνη την ώρα στο Κέντρο Υγείας βρισκόταν ο διευθυντής κ. Γιάννης Λέντζας και η γιατρός κα Βενετία Μπέλλου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του 52χρονου, ο οποίος είχε παρουσιάσει πολύ χαμηλή πίεση και είχε έντονη δύσπνοια.
Οι γιατροί χωρίς να χάσουν λεπτό, προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, χορηγώντας του ορούς και ύστερα από δίωρη παραμονή στο Κέντρο Υγείας ο 52χρονος επανήλθε στη φυσιολογική του κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Η έγκαιρη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας αποδείχθηκε σωτήρια και οι γιατροί συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο, αφού ένα τσίμπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο, ειδικά στις περιπτώσεις που το άτομο δεν γνωρίζει ότι είναι αλλεργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫