ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κιλκίς: πρόστιμο 31.200 ευρώ για κακοποίηση ζώου

zklimadiris
Διοικητικό πρόστιμο ύψους 31.200 ευρώ επέβαλε ο Δήμος Κιλκίς σε κάτοικο της Θεσσαλονίκης ο οποίος εντοπίστηκε πρόσφατα να εγκαταλείπει το σκυλάκι του μέσα σε ένα τσουβάλι.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο για κακοποίηση ζώου στην Ελλάδα, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναμένεται να καθίσει και στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμέτωπος με τις ποινικές του ευθύνες.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο οδηγός πήγε με το αυτοκίνητό του στον νομό Κιλκίς στις 26 Ιουνίου, και στην περιοχή του Σταυροχωρίου πέταξε στην άκρη του δρόμου έναν λευκό σάκο μέσα στον οποίο είχε βάλει το σκυλάκι, ένα ημίαιμο θηλυκό γκριφόν ηλικίας περίπου ενός έτους.
Μια φιλόζωη που περνούσε από το σημείο κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και άνοιξε τον σάκο, αντικρίζοντας τα τρομαγμένα μάτια του ανυπεράσπιστου ζώου.
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς περισυνέλεξαν τη σκυλίτσα.
Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε και σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση, ενώ αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς του επέβαλε πρόστιμο 31.200 ευρώ.
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς περιέθαλψαν τη σκυλίτσα στο κυνοκομείο, όπου τη «βάπτισαν» Βάλια, την περιποιήθηκαν, την καθάρισαν από παράσιτα, την εμβολίασαν και τη στείρωσαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫