ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Νεαρός απείλησε να αυτοκτονήσει μέσω facebook!

zklimadiris
Ο νεαρός ο οποίος απείλησε μέσω facebook ότι αυτοκτονεί απεδείχθη ότι τελικά δεν είχε κάνει πράξη την απειλή του, αφού  στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι δεν είχε λάβει καμία ουσία.

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όταν υπήρξε ενημέρωση από τα κεντρικά της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., πως νεαρός θα αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι και βρίσκονται ήδη στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και διερευνάται αν ο κάτοχος του συγκεκριμένου προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ήδη έχει κάνει πράξη την προειδοποίησή του ή απλά αν εξεδήλωσε την πρόθεσή του.

Πηγή: patratimes.gr
Στο σημείο έχει καταφθάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό ή ακόμα και αν κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις ή πλύση στομάχου στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫