ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αγρίνιο: Κύκλωμα «νονών» και εκβιαστών εξάρθρωσε η Αστυνομία!

zklimadiris
Πολυμελή εγκληματική οργάνωση, που εμπλέκεται σε εκβιάσεις καταστηματαρχών και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, εξάρθρωσε η αστυνομία στο Αγρίνιο.
Υστερα από πολύμηνη έρευνα, οι Αρχές έφτασαν στα χνάρια των μελών της οργάνωσης, συλλαμβάνοντας 21 άτομα ενώ δικογραφία έχει σχηματιστεί για πάνω από 70. Κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, προμήθεια, διακίνηση και κατοχή όπλων.
Πιο αναλυτικά, στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται 19 ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 46 ετών και δύο Αλβανοί, 23 και 24 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι εμπλεκόμενοι από τον Δεκέμβριο του 2012 είχαν συστήσει οργάνωση που αποκόμιζε μεγάλα χρηματικά ποσά από εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων και από διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.
Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ περιπτώσεις εκβίασης καταστηματαρχών ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία προσδιορισμού του ποσού που είχαν αποκομίσει από τη δράση τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και πρόχειρες σημειώσεις που αναγράφονταν ημερομηνίες και χρηματικά ποσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫