ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε Ναυπακτία και Φωκίδα - Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους

zklimadiris
Ώρες αγωνίας περνούν οι λιγοστοί κάτοικοι στον Ορεινό όγκο της Ναυπακτίας και της Φωκίδας βλέποντας να παραβιάζονται οι περιουσίες τους.
Σαφής εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτότητα των δραστών, αλλά μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενδεχομένως βρεθούν θα καθοριστεί και η ταυτότητά τους.
Έτσι μετά τα περιστατικά σε σπίτια στο Χρύσοβο Ναυπακτίας, άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στην τοποθεσία Περιστεριώτισσα, όπου οι εισβολείς και εδώ έδρασαν με τον ίδιο τρόπο.
Δηλαδή παραβίασαν την οικία, εφοδιάστηκαν με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα-ρουχισμό), έκαναν χρήση του μπάνιου και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία φυσικά και γι’αυτό το περιστατικό εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.
Σε επίκαιρα σημεία στο μεταξύ βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Καθημερινά καταφθάνουν και νέες δυνάμεις οι οποίες ενισχύουν τις υπάρχουσες σε μια προσπάθεια αποκλεισμού και παρατήρησης όσων περισσότερων σημείων-περασμάτων γίνεται.
Αυτό που θέλουν οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση είναι να εξαντλήσουν τους δραπέτες και να μειώσουν τις πιθανότητες γενικευμένης εμπλοκής η οποία θα είχε πιθανόν άγνωστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫