ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Μετέφεραν 78χρονο σε σεντόνι… γιατί δεν έβρισκαν ασθενοφόρο!

zklimadiris
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 78χρονος πατέρας μιας οικογένειας νοσηλεύθηκε στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου. Ευτυχώς η θεραπεία του είχε αίσιο αποτέλεσμα και επρόκειτο να λάβει εξιτήριο.
Όντως στη 1 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης το εξιτήριο εκδόθηκε και η κλινική απέστειλε φαξ στο ΕΚΑΒ για την διακομιδή στο σπίτι. Στο έγγραφο ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος άνδρας πάσχει από άνοια, είναι κατάκοιτος και μόνιμα κλινήρης. Γύρω στις 4 το απόγευμα ο γιος του ρώτησε αν υπάρχει ασθενοφόρο και έλαβε την απάντηση πως… δεν πραγματοποιούνται διακομιδές σε μη επείγοντα περιστατικά! Μάλιστα το ΕΚΑΒ κατά την συνήθη τακτική του και βάζει της απόφασης που έχει ληφθεί τον ενημέρωσε πως αρμόδιοι για την μεταφορά είναι οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.
Ο ίδιος αναζήτησε κάποιο νοσοκομειακό ασθενοφόρο και όπως καταγγέλλει στο thebest.gr τον ενημέρωσαν πως… πρόκειται για μία ανύπαρκτη υπηρεσία αφού δεν είναι στελεχωμένη με πληρώματα και οι ελάχιστοι οδηγοί που υπάρχουν δεν μπορούν να κάνουν διακομιδές! Μάλιστα του είπαν πως … το ΕΚΑΒ τους απαγορεύει να κάνουν διακομιδές (ο ισχυρισμός τους ελέγχεται ως ανακριβής).
Τα μέλη της οικογένειας αγανάκτησαν διαπιστώνοντας πως όχι απλά θα καθυστερούσαν, αλλά ίσως η διακομιδή δεν γινόταν ποτέ!
Αποφάσισαν λοιπόν να βάλουν τον πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι μέσα στο αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια όταν έφθασαν στην πολυκατοικία, τον «κάθισαν» σε μία καρέκλα, την οποία σήκωσαν για να τον μεταφέρουν μέχρι το ασανσέρ, ανέβηκαν στον 5ο όροφο και στη συνέχεια την ξανασήκωσαν μέχρι το διαμέρισμα!
Η «διακομιδή» ολοκληρώθηκε στις 8.30 το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫