ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Βρέθηκε πτώμα 62χρονης στην παραλία Μυρσίνης!

zklimadiris
Πτωμα 62χρονης γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλία της Μυρσίνης από αλλοδαπούς, οι οποίοι το αντιλήφθηκαν να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας στην περιοχή μεταξύ Μυρσίνης και Νεοχωρίου. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως οι δυνάμεις του Λιμεναρχείου Κυλλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών. Οι άνδρες των δύο σωμάτων ήλεγξαν όλες τις παραλίες της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με το πτώμα, ώστε να αναγνωριστεί η ταυτότητά του.
Η άτυχη 62χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης και από εκεί για την Πάτρα, ώστε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ολο το χρονικό όπως καλύφθηκε από το patrisnews
------------------------
Νεότερη ενημέρωση 19:00  Το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας εντόπισαν αλλοδαποί να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Μυρσίνη και στο Νεοχώρι, κοντά στο Jo Club. Στο σημείο ειδοποιήθηκε και βρέθηκε αμέσως σύσσωμη η δύναμη του Λιμεναρχείου Κυλλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, η οποία «χτένισε» τις παραλίες της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσει κάποιο στοιχείο ή αντικείμενο που να σχετίζεται με την άτυχη η ηλικιωμένη, η οποία φορούσε ολόσωμο μαγιό.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και ύστερα στο νοσοκομείο της Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 έως 70 ετών,  φορούσε ολόσωμο μαγιό

-------------
17:25 Πτώμα εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Μυρσίνη και Νεοχώρι. 
Το πτώμα φέρεται να ανήκει σε ηλικιωμένη. 
Οι αρμόδιες Αρχές (λιμεναρχείο Κυλλήνης και Α.Τ. Λεχαινών) διερευνούν την υπόθεση και αναζητούν την ταυτότητα του πτώματος, ενώ διενεργούν προνάκριση για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες στις ακτές κοντά στο σημείο που εντοπίσθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, δεν έχουν αποφέρει καρπούς καθώς δεν έχει βρεθεί κάποια τσάντα που θα οδηγήσει τις αρχές στην ταυτότητά της 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫