ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Απόβαση Κινέζων επενδυτών και στην Ηλεία!

zklimadiris

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες περισσότεροι από 1,000 ευκατάστατοι Κινέζοι ετοιμάζονται να καταπλεύσουν σε Πελοπόννησο, Κρήτη και Αττική αναζητώντας ευκαιρίες στην κτηματαγορά.
Το δέλεαρ είναι φυσικά η παροχή βίζας για την  οποία εγγυήθηκε η Ελληνική κυβέρνηση όπου σύμφωνα με τον επενδυτικό νόμο «δωρίζεται» σε κατοίκους τρίτων χωρών εάν επενδύσουν στην αγορά ακινήτων ποσά 250.000 ευρώ και άνω.
Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ αθηναϊκών εφημερίδων μεταξύ των περιοχών που έχουν επιλέξει να επισκεφθούν είναι οι νομοί Ηλείας, Μεσσηνίας, Αχαίας και Αργολίδας βλέποντας νεόδμητες  εξοχικές βίλες πάνω στο κύμα, παραθαλάσσιους ελαιώνες και μεγάλες οικοπεδικές εκτάσεις, προσφορές για μελλοντικές τουριστικές επενδύσεις.
Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω περιοχές δεν επιλέχθηκαν τυχαία από τους Κινέζους καθώς είναι εκείνες που στην ουσία ωφελούνται από τη ρύθμιση σχετικά με την παροχή βίζας μια και το Ιόνιο προσκρούει στον σκόπελο της  παραμεθόριας  περιοχής και στη… χαρτούρα που συνοδεύει μια αγορά ακινήτου από ξένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫