ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πάτρα: Nέα δολοφονική επίθεση με νεκρό και δύο τραυματίες - Από τα Λεχαινά ο ένας - Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

zklimadiris

 

Δυο άνδρες και μία ξανθιά γυναίκα που επέβαιναν σε ένα τζιπ μάρκας Daihatsu Terios αναζητούν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δύο ανδρών που επέβαιναν στην BMW, η οποία εγκλωβίστηκε από τους δολοφόνους γύρω στις 14:30 στην οδό Ανθείας στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας.
Το τζιπ έκλεισε το Ι.Χ., το οποίο συγκρούστηκε με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza, που κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος, και οι δύο άνδρες κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν τους επιβάτες της ΒΜW.
Από τον καταιγισμό των πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα ο Παναγιώτης Τσίρκας και σοβαρά ο Ηλείος Νικόλαος Ντάντης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ο τρίτος επιβάτης της BMW, Δημήτρης Βαρβαρέσος, τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με τους ενόπλους να τον ακολουθούν πυροβολώντας εναντίον του χωρίς όμως να τον πετύχουν! Οι δράστες, χωρίς χρονοτριβή, έκαναν αναστροφή και κατευθύνθηκαν προς την Ακτή Δυμαίων, στρίβοντας για Πύργο.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει 12 κάλυκες από το σημείο της αιματηρής ενέδρας και τους έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για δακτυλικά αποτυπώματα και βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μαφιόζικη επίθεση έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχουν άμεση σχέση με την προ ημερών διπλή δολοφονία του Κώστα Φράγγου και του Βασίλη Σινούρη (σχετικό ρεπορτάζ)
Ο Δ.Βαρβαρέσος αυτήν την ώρα απολογείται στην Αστυνομία.
Ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας, που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών.
Είχε κατηγορηθεί σε συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα «νονών» της νύχτας που εξαρθρώθηκε το Μάρτιο του 2011 στην Πάτρα και είχε προφυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά αποφυλακίστηκε όταν απέδειξε ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούσαν. Ο τραυματίας Νικόλαος Ντάντης είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με αθλητικά σωματεία στην Ηλεία και στην Αχαΐα.
Η αστυνομία έχει κινητοποιήσει ισχυρές δυνάμεις σε Ηλεία και Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.

Η Αστυνομία εξέδωσε νέα ανακοίνωση:
Σήμερα (20-04-2013) το μεσημέρι, στις 14.30 ώρα περίπου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 38, 31 και 26 ετών, κινούμενοι με αυτοκίνητο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, προσεγγίστηκαν και δέχθηκαν πυρά από δύο αγνώστους άνδρες, οι οποίοι μαζί με άγνωστη – επίσης - γυναίκα, επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ, με το οποίο στη συνέχεια διέφυγαν.
Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 38χρονου, ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο και ο ελαφρύς τραυματισμός του 26χρονου.

Από το σημείο περισυλλέγησαν και αποστέλλονται για εργαστηριακή εξέταση επτά (7) συνολικά κάλυκες των 7,65 mm και τρεις (3) βολίδες.

 Διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Ολο το χρονικό
19:10 Σε σοβαρή κατάσταση φέρεται να νοσηλεύεται ο Ν.Ντάντης, όπως μεταδίδουν αχαϊκά μέσα ενημέρωσης, ο οποίος κατάγεται από τα Λεχαινά.
17:40 Σύμφωνα με το patrastimes.gr, είναι δύο οι τραυματίες. Ο Δ. Βαρβαρέσος έχει τραυματιστεί ελαφρά και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ σοβαρά τραυματίας φέρεται να είναι ο πρόεδρος Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού σε πόλη της Ηλείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το συμβάν:

ΩΡΑ 14.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ 38ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ 31ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

16:50 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προηγήθηκε καταδίωξη προτού γίνει η ένοπλη επίθεση. Θύτες και θύματα κυνηγήθηκαν με τα Ι.Χ. τους προτού καταλήξουν στην οδό Ανθείας μπροστά από το κατάστημα παιδικών ρούχων «Χορευταρής». Το τρακαρισμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW στο οποίο επέβαινε ο νεκρός Παναγιώτης Τσίρκας με τον τραυματισμένο Π.Βαρβαρέσο, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τους δράστες που επέβαιναν στο τζιπ (μάρκας Daihatsu) συγκρούστηκε με άλλο όχημα (πιθανότατα σταθμευμένο) μάρκας SEAT, το οποίο κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος. 
Οι δράστες έκαναν επιτόπου αναστροφή και φέρεται να κατευθύνθηκαν προς την Ακτή Δυμαίων, στρίβοντας για Πύργο. Η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις σε Ηλεία και Αχαΐα. 

16:23 Συναγερμός έχει σημάνει και στην Ηλεία, καθώς η η αστυνομία αναζητά τους δράστες της δολοφονίας, οι οποίοι διέφυγαν με τζιπ.
Νέος κύκλος αίματος στην Πάτρα, καθώς πριν από λίγη ώρα έπεσε νεκρός ο Π.Τσίρκας υστερα από ένοπλη επίθεση στην οδό Ανθείας 180 στα Ζαρουχλέικα Πατρών. Συμφωνα με το patrastimes, πυρά δέχθηκε και δεύτερο άτομο, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η επίθεση φέρεται να έγινε στη μέση του δρόμου, ενώ οι δράστες πλησίασαν με τζιπ τα θύματα και πυροβόλησαν.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫