ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ρουμάνα στην Πάτρα είχε κάνε το σπίτι της... οίκο ανοχής!

zklimadiris

Ρουμάνα στην Πάτρα είχε κάνε το σπίτι της... οίκο ανοχής! 
Μάχη» έχει ξεσπάσει στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας με αφορμή αλλοδαπή η οποία καταγγέλλεται ότι λειτουργεί παρανόμως ως ιερόδουλος στο σπίτι της, έχοντας ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά. Το πρόβλημα υπήρχε για περισσότερο από ένα πεντάμηνο, όσος δηλαδή και ο χρόνος που η ρουμανικής καταγωγής γυναίκα νοίκιασε ένα παλιό ισόγειο σπίτι με αυλή εντός του οικοδομικού τετραγώνου.



Από τότε άρχισαν προβλήματα με αλλεπάλληλες διαταράξεις της κοινής ησυχίας από τις... ερωτικές κραυγές που ξεσήκωναν όλο το οικοδομικό τετράγωνο σχεδόν. Και το θέμα είναι πως αυτό δεν συνέβαινε μία ή δύο φορές αλλά επαναλαμβανόταν... και νύχτα και μέρα! Και μάλιστα, πολλές διαδοχικές φορές στη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.


Τότε λοιπόν οι κάτοικοι απλώς επιβεβαίωσαν την υποψία τους ότι πρόκειται για σπίτι - κρυφό πορνείο. Διότι στην αρχή θεωρούσαν ότι είναι αυτή και ο σύντροφός της και απλώς δεν υπολογίζουν τους γείτονες. Στην πορεία άρχισαν να συνδυάζουν τα γεγονότα και τελικά να διαπιστώνουν ότι στο σπίτι της έμπαιναν ο ένας μετά τον άλλον, οπότε βεβαιώθηκαν περισσότερο για τις υποψίες.


Αλλά η ακόμα πιο μεγάλη επιβεβαίωση ήρθε όταν μεταξύ εφήβων και νεαρών της γειτονιάς άρχισε να κυκλοφορεί και να γίνεται ευρέως γνωστή η φήμη ότι όποιος πιτσιρικάς ήθελε, μπορούσε να πάει σε αυτήν, χωρίς να χρειαστεί πολλά χρήματα.


Επεισόδια και φασαρίες


Το νέο αυτό μαθεύτηκε παντού κι έτσι η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Και από τότε άρχισαν και τα καθημερινά επεισόδια ανάμεσα στους κατοίκους και την ίδια. Με τους πρώτους να απαιτούν να εγκαταλείψει την περιοχή γιατί στη γειτονιά τους δεν θέλουν «πορνείο» και την αλλοδαπή, από την άλλη πλευρά, να αρνείται ότι εκπορνεύεται. 

Ακόμα και τους άντρες που μπαινόβγαιναν στο σπίτι της δικαιολογούσε, και τις ερωτικές κραυγές. Λέγοντας απλώς: Ότι της αρέσει συνέχεια με διαφορετικούς αλλά το κάνει δωρεάν! Το τελευταίο που είχαν να κάνουν οι κάτοικοι ήταν να ξεκινήσουν τη συγκέντρωση υπογραφών για να καταφέρουν μέσω νομικών διαδικασιών να εκδιώξουν την αλλοδαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫