ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η εφαρμογή που διαγράφει τα πάντα που αφορούν τον/την πρώην σας

zklimadirisΗ εφαρμογή που διαγράφει τα πάντα που αφορούν τον/την πρώην σας

Είναι αρκετά δύσκολο να αποφασίσει κανείς να διαγράψει τον ή την πρώην του από το Facebook, αφού το να μπορεί να μαθαίνει έστω κι έτσι μερικά νέα του, συνήθως το πρώτο διάστημα, είναι για πολλούς σημαντικό. Άλλες φορές όμως, αβάσταχτο.
Ακόμη, το γεγονός ότι έχετε στο προφίλ σας φωτογραφίες μαζί του ή οτιδήποτε σχετικό είναι επίσης δύσκολο σε περίπτωση που πρέπει να αφήσετε αυτή τη σχέση πίσω σας.
Τη λύση δίνει μια εφαρμογή που διαγράφει για εσάς όσα αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο χρήστης βρίσκει το στόχο στη λίστα φίλων του και στη συνέχεια η εφαρμογή ψάχνει στο προφίλ του για ό,τι σχετίζεται με το λογαριασμό αυτού του προσώπου στο Facebook και παρουσιάζει τη σχετική λίστα, οπότε και υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής όλων ή κάποιων πληροφοριών, φωτογραφιών κλπ.
Το κόστος του KillSwitch στο App Store και το Google Play ανέρχεται στα 0,99 δολάρια και τα έσοδα θα καταλήγουν στην American Heart Association της Νέας Υόρκης - ΜΚΟ η οποία ασχολείται με την αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών. Kαι φυσικά δεν χρειάζεται να είναι πρώην σύντροφος το πρόσωπο από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫