ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η υπηρεσία βίντεο γέμισε με πορνό το Twitter

zklimadirisΗ υπηρεσία βίντεο γέμισε με πορνό το Twitter
Αυτό μάλλον δεν το περίμεναν στο Twitter. Η νέα υπηρεσία βίντεο λανσαρίστηκε την περασμένη Παρασκευή, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ενσωματώνουν βίντεο στα tweets τους.Πολλοί χρήστες, όμως, αποφάσισαν να κάνουν πιο πικάντικά τα tweets τους με αποτέλεσμα το Twitter να γεμίσει πορνό.
Τόσο η στρατηγική του Twitter που δεν ευνοεί τη λογοκρισία παρά μόνο εάν πρόκειται για κάτι παράνομο όσο και της Vine, της εφαρμογής χάρη στην οποία υλοποιήθηκε η νέα υπηρεσία βίντεο, άφησαν τα περιθώρια να ποστάρουν οι χρήστες μεταξύ τους άφθονο πορνό.
Σύμφωνα με τους κανόνες της δεύτερης, «Θα πρέπει να προσφέρετε μόνο το περιεχόμενο που νιώθετε άνετα να μοιραστείτε με τους άλλους κάτω από αυτούς τους όρους».
Εάν κάποιος πραγματοποιήσει στο Twitter αναζήτηση για πορνό ή άλλα σχετικά hashtags, η ποικιλία στα αποτελέσματα θα τον εκπλήξει.
Στην παρούσα φάση το μόνο που κάνει κάποιος χρήστης -εάν φυσικά ενοχληθεί από κάποιο hot βίντεο- είναι να το επισημάνει ως ακατάλληλο, κίνηση, η οποία δε σημαίνει ότι αυτό θα αφαιρεί κατ 'ανάγκη.
Απλά εάν αρκετοί χρήστες κάνουν την ίδια κίνηση, θα προστεθεί μια προειδοποίηση για το περιεχόμενό του, αλλά το βίντεο θα εξακολουθεί να παίζει. Σε αυτό το πνεύμα ήταν κ η παρακάτω δήλωση εκπροσώπου του Twitter:
«Οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν βίντεο ως ακατάλληλο αν πιστεύουν ότι το περιεχόμενο να είναι ευαίσθητο ή ακατάλληλο (π.χ. γυμνό, βία ή ιατρικές διαδικασίες). Βίντεο που έχουν αναφερθεί ως ακατάλληλα έχουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα, το οποίο ο θεατής πρέπει να κλικάρει πριν δει το βίντεο.Βίντεο που έχει ανεβεί κι υπάρχει αναφορά ότι παραβιάζει τις κατευθυντήριες γραμμές μας θα αφαιρείται από την ιστοσελίδα κι ο λογαριασμός του χρήστη που το δημοσίευσε πιθανό να τερματιστεί. Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες της Vine για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις παραβιάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫