ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ενέσεις στο «σημείο G» υπόσχονται πολλαπλούς οργασμούς

zklimadiris

Θραύση κάνει η νέα «μόδα» στις ΗΠΑ όπου πολλές γυναίκες επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους ζητώντας να τους κάνει ένεση στο επίμαχο σημείο των γεννητικών οργάνων- το περιβόητο «σημείο G»- προκειμένου να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την ερωτική επαφή. 

Ο Δρ. Ντέιβιντ Μάτλοκ, ένας αμφιλεγόμενος γυναικολόγος με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική από το Μπέβερλι Χιλς, ανέπτυξε μία ένεση στο σημείο αυτό για την μέγιστη ικανοποίηση των γυναικών. Ο Αμερικανός επιστήμονας εμπνεύστηκε από μία έρευνα που έγινε στην Ιταλία το 2008, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας, οκτώ στις 30 γυναίκες είχαν παχύτερη επιφάνεια στο επίμαχο σημείο και όπως επεσήμαναν , δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με την ερωτική απόλαυση. 

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», στο «σημείο  G » ο Αμερικανός επιστήμονας εγχύει υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα την διόγκωση της συγκεκριμένης περιοχής γεγονός που προετοιμάζει το έδαφος για την επίτευξη πολλαπλών οργασμών.  Ο Μάτλοκ υπογραμμίζει πως η έγχυση στην συγκεκριμένη περιοχή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται  κάθε τέσσερις έως έξι μήνες. 

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες επισημαίνουν πως πιθανότατα ελλοχεύουν κίνδυνοι με την έγχυση ενός συνθετικού υλικού σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο της γυναικείας ανατομίας.

Η Πέτρα Μπόιντον, καθηγήτρια για την ανθρώπινη υγεία  στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της διαδικασίας στον γυναικείο οργανισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫