ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γυναίκες-«δηλητήριο», κομπίνες και ληστείες στο... μαγικό κόσμο του Ίντερνετ

zklimadiris

Γυναίκες-«δηλητήριο», κομπίνες και ληστείες στο... μαγικό κόσμο του Ίντερνετ 
Απίστευτες καταγγελίες για το πώς οι «ηλεκτρονικοί» κακοποιοί χρησιμοποιούν ακόμα και το Facebook για να παγιδεύουν θύματα τους, έκανε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, προλογίζοντας την ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο «Ράμπο» της Ασφάλειας αφηγήθηκε απίστευτες περιπτώσεις και τόνισε για άλλη μια φορά το πόσο επικίνδυνο είναι τα σερφάρισμα στο Ίντερνετ.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στην περίπτωση μεγάλου επιχειρηματία, που την «πάτησε»  από το Facebook. «Eίχε αναρτήσει στο Facebook ότι θα πάει στη Μύκονο 10-20 Αυγούστου. Ακριβώς στις 11 Αυγούστου μπήκε ο διαρρήκτης σπίτι του και έφυγε στις 19!».

Στην ημερίδα αποκαλύφθηκε ότι ακόμη και οι εισπρακτικές εταιρείες κάνουν χρήση του Facebook. «Στέλνουν καλλίγραμμες κοπέλες από εισπρακτικές εταιρείες που προσεγγίζουν τους οφειλέτες, μέσω Διαδικτύου. Γι' αυτό προσέχουμε από ποιους λαμβάνουμε αιτήματα φιλίας» τόνισε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης.

Και πρόσθεσε:«Σχετικά με το Facebook, πόσοι γνωρίζουν τους όρους χρήσης του; Ότι, δηλαδή, οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση; Ή ότι το Facebook αποποιείται τα πνευματικά δικαιώματα; Πρέπει να γνωρίζετε πως ό,τι αναρτάται στο Facebook, μοιράζεται με άλλους. Και όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαγραψει το λογαριασμό, σφάλλει. Ο λογαριασμός δεν διαγράφεται, αλλά απενεργοποιείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫