ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Αμετακίνητοι στο μπλόκο οι αγρότες

zklimadiris

Ηλεία: Αμετακίνητοι στο μπλόκο οι αγρότες  
Αμετακίνητοι στο μπλόκο της Μαραθιάς παραμένουν οι αγρότες, που από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονται στο δρόμο και δίνουν την δική τους ?μάχη?, κόντρα στα μέτρα, διεκδικώντας από την κυβέρνηση επίλυση των προβλημάτων τους.
Και χθες, οι αγρότες προχώρησαν σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Πατρών- Πύργου για μία ώρα, από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι, ακολουθώντας την απόφαση που έχει πάρει το συντονιστικό όργανο σε πανελλαδικό επίπεδο.
Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, οι αγρότες ακόμη και με τις ομπρέλες ανά χείρας, σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα αποκλείοντας την κυκλοφορία στην εθνική οδό. Παράλληλα, στο μπλόκο συζητούν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ προσπαθούν να ενημερώσουν και τους διερχόμενους οδηγούς για το δίκαιο των αιτημάτων τους και ζητούν την συμπαράστασή τους.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Θανάσης Αντωνάτος, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες του Νομού να στηρίξουν το μπλόκο και να είναι παρόντες στις κινητοποιήσεις. Τόνισε δε, ότι οι αποκλεισμοί στην εθνική οδό θα συνεχιστούν, ακόμη και με βροχή και με χαλάζι, αφού οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τον αφανισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫