ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μαχαίρωσε «λάθος άνθρωπο» για παρενόχληση της κοπέλας του μέσω Facebook

zklimadiris

Μαχαίρωσε «λάθος άνθρωπο» για παρενόχληση της κοπέλας του μέσω Facebook 
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν εχθές το βράδυ έξω από κατάστημα στην Ηγουμενίτσα με έναν 23χρονο να τραυματίζει με μαχαίρι στον λαιμό έναν 28χρονο.

Ο 23χρονος επιτέθηκε στον 28χρονο γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος έστελνε μηνύματα μέσω του Facebook στην κοπέλα του πρώτου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ωστόσο το pamepreveza.gr ο δράστης μαχαίρωσε τον λάθος άνθρωπο, καθώς στην απολογία του στον εισαγγελέα σήμερα  ανέφερε ότι δε γνώριζε το θύμα, και... νόμισε πως ήταν αυτός που έστελνε αιτήματα φιλίας στο facebook στη φίλη του.

Το θύμα δήλωσε πως ούτε γνώριζε τον δράστη, ούτε την κοπέλα του.

Χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ο 23χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, με αφορμή τα αιτήματα φιλίας που κάποιος έστελνε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της φίλης του. Δε γνώριζε προσωπικά τον 28χρονο, ούτε φυσικά και η κοπέλα του, αφού, όπως σήμερα ισχυρίστηκε στην απολογία του, τον... μπέρδεψε με κάποιον άλλον!
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ο 23χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε με 28χρονο ημεδαπό, με αφορμή προσωπικής φύσεως μεταξύ τους διαφορές και στη συνέχεια με μαχαίρι τον τραυμάτισε στο λαιμό.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου και νοσηλεύεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫